Troškinti kopūstai su šonkauliais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti kopūstai su šonkauliais


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

400 g kiaulienos šonkaulių,
500 g baltagūžių kopūstų,
400 g raugintų kopūstų,
svogūnas,
150 g morkų,
džiovintų slyvų (be kauliukų),
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
1-2 laurų lapai.

GAMINIMAS:

Šonkaulius supjaustykite ir apkepkite giliame troškintuve. Vis pamaišykite, kad mėsa taptų tamsiai auksinės spalvos ir pasidengtų plutele. Šonkauliai kepami 10-15 minučių ant vidutinės ugnies neuždengus dangčiu. Svogūną nuvalykite, supjaustykite pusžiedžiais ir suberkite į troškintuvą.

Išmaišykite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Vėliau stambiai sutarkuokite morkas, pagardinkite druska, pipirais ir įdėkite laurų lapus. Kepkite neuždengę dangčiu dar 5 minutes, kol morkos suminkštės. Tada sudėkite raugintus kopūstus, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite 5-10 minučių.

Šviežius kopūstus supjaustykite, suberkite į troškintuvą, uždenkite dangčiu ir troškinkite maždaug valandą vis pamaišydami. Tuomet sudėkite džiovintas slyvas (slyvų nepjaustykiter, net jeigu jos gana didelės, antraip džiovintos slyvos tiesiog taps koše), išmaišykite ir troškinkite dar 15 minučių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668