Keksas su mioliūgais, morkomis ir riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keksas su mioliūgais, morkomis ir riešutais


INGREDIENTAI:

100 g sviesto,
2 kiaušiniai,
100 g miltų,
100 g graikinių riešutų,
80 g cukraus,
35 g morkų,
35 g moliūgų,
šaukštelis kepimo miltelių.


GAMINIMAS:

Atskirkite trynius nuo baltymų. Ištirpintą sviestą maždaug 3 minutes plakite su cukrumi. Po vieną sudėkite trynius ir išplakite iki vienalytės masės. Suberkite susmulkintus moliūgus, morkas, riešutus ir gerai išmaišykite. Miltus persijokite, sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į paruoštą masę ir išmaišykite.

Baltymus (geriausia šaltus) išplakite iki standžių putų, atsargiai sudėkite į tešlą ir pamažu išmaišykite. Į formą įklokite kepimo popieriaus ir sukrėskite tešlą. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug valandą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668