Trinta burokėlių sriuba su mėsos kukulaičiais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta burokėlių sriuba su mėsos kukulaičiais


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1.5 l vandens,
burokėlis,
2 bulvės,
2 svogūnai,
morka,
4 česnakų skiltelės,
0.5 kg maltos mėsos,
3 šaukštai aliejaus,
200 g grietinės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Iš mėsos suformuokite kukulaičius ir išvirkite. Sutarkuotus burokėlius ir supjaustytas bulves sudėkite į sultinį, kuriame virė kukulaičiai, ir virkite 20 min. Tada supjaustykite svogūnus, morkas ir česnakus pakepinkite su aliejumi ir, sudėję į sultinį, pavirkite 10 min.

Pagardinkite prieskoniais. Sriubą sutrinkite trintuvu. Prieš patiekdami įdėkite kukulaičių. Paskaninkite grietine.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668