Lietiniai su vištiena ir grybais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietiniai su vištiena ir grybais


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

Lietinių,
800-900 g vištienos,
300 g pievagrybių,
svogūnas,
60 g sviesto,
šaukštas miltų,
350 g grietinės,
žalumynų,
30 g kietojo sūrio,
2 kiaušiniai,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
kitų prieskonių,
citrinų sulčių.

GAMINIMAS:

Iškepkite blynų pagal savo receptą. Vištieną virkite 30 minučių, įdėję į sultinį druskos, pipirų ir kitų prieskonių. Atvėsusią mėsą atskirkite nuo kaulų ir susmulkinkite. Pievagrybius supjaustykite ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepajuoduotų.

Svogūną supjaustykite ir apkepkite su sviestu. Sudėkite grybus ir kepkite dar kelias minutes, kol išgaruos skystis. Tuomet suberkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais. Į keptuvę sudėkite vištieną ir smulkintus žalumynus.

Jei įdaras pernelyg tirštas, įpilkite truputį sultinio. Ant blynų dėkite paruošto įdaro ir juos susukite, tada sudėkite į karščiui atsparų indą aukštais kraštais. Sumaišykite trynius, grietinę ir tarkuotą sūrį. Užpilkite šiuo mišiniu blynus ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668