Kepta višta receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta višta


INGREDIENTAI:

1-1.5 kg vištos.

Marinatui:
50 g "Dansukker" cukraus "Farinas",
50 ml sojų padažo,
2 šaukštų garstyčių,
6 šaukštų baltojo vyno,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4 smulkintų skiltelių česnako,
1 smulkintos aitriosios paprikos,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Dubenyje sumaišykite marinatui skirtus produktus. Marinatu gerai įtrinkite vištą. Palikite marinuotis per naktį. Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min.

Sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar apie 40 min. (Jei pradėtų degti, uždenkite folija). Vištą patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668