Žuvis su vaisiais ir daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis su vaisiais ir daržovėmis


INGREDIENTAI:

Lašišai:
900 g lašišos filė,
15 ml alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Garnyrui:
200 g meliono,
100 g cukinijos,
saldžioji paprika,
5 g svogūnų laiškų,
žalioji citrina,
15 ml alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
kalendrų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Lašišą supjaustykite gabalėliais, dėkite į foliją išklotą kepimo indą, apšlakstykite aliejumi, pagardinkite prieskoniais ir kepkite apie 10 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros. Melioną, cukiniją ir papriką supjaustykite kubeliais.

Svogūnų laiškus ir kalendras susmulkinkite. Citriną nulupkite, žievelę sutarkuokite, iš minkštimo išspauskite sultis. Jas sumaišykite su aliejumi, tarkuota žievele ir išplakite. Visus garnyrui skirtus ingredientus sumaišykite ir pagardinkite prieskoniais. Lašišą patiekite su garnyru.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668