Vištienos ir daržovių tirštsriubė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos ir daržovių tirštsriubė


INGREDIENTAI:

900 g keptos vištienos,
750 ml vištienos sultinio,
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
100 g bulvių,
100 g morkų,
190 g laukinių ryžių,
750 ml pieno,
40 g miltų,
300 g fermentinio sūrio,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
mėgstamų žalumynų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Ryžius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Paskui nukoškite ir laikykite šiltai. Svogūną, česnako skilteles susmulkinkite ir kepkite ant silpnos ugnies apie 3 min., kol gražiai apskrus. Tada supilkite sultinį, suberkite smulkintas bulves, morkas ir kaitinkite, kol užvirs.

Tuomet uždengus troškinkite dar apie 10 min., kol daržovės suminkštės. Pieną sumaišykite su miltais, supilkite į sriubą ir kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 min. Paskui nukelkite nuo ugnies, sudėkite lydytą sūrį ir maišykite, kol ištirps. Tuomet suberkite ryžius ir smulkintą vištieną. Patiekite pagardinus prieskoniais ir smulkintais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668