Vegetariški virtinukai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vegetariški virtinukai


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Tešlai:
360 g miltų,
45 ml aliejaus,
250 ml vandens.

Padažui:
3 skiltelės česnako,
100 g špinatų,
70 ml pesto padažo,
alyvuogių aliejaus kepti.

Įdarui:
50 g parmezano,
70 g varškės sūrio,
50 g ožkų pieno sūrio,
šaukštas šalavijų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

GAMINIMAS:

260 g miltų sumaišykite su aliejumi ir išminkykite tešlą. Vandenį užvirinkite, supilkite gautą tešlą ir išmaišykite. Tada suberkite likusius miltus ir atsargiai išminkykite, kol tešla taps vientisa. Paskui laikykite šaldytuve apie 20 min.

Česnako skilteles susmulkinkite ir kepkite ant silpnos ugnies apie 3 min., kol gražiai apskrus. Tuomet suberkite plėšytus špinatus, pagardinkite prieskoniais, išmaišykite ir kepkite dar apie 3 min.

Parmezaną sutarkuokite ir sumaišykite su likusiais sūriais. Tada suberkite smulkintus šalavijus, pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite. Tešlą iškočiokite, supjaustykite gabalėliais, įdarykite gautu įdaru ir kruopščiai užspauskite kraštelius.

Virtinukus virkite sūdytame vandenyje 5-7 min. Paskui išgriebkite ir nukoškite. Patiekite apšlakščius špinatų ir pesto padažais. Galima papuošti mėgstamais papuošimais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668