Spanguolinis gardėsis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Spanguolinis gardėsis


INGREDIENTAI:

400 g spanguolių džemo,
200 g sviesto,
500 g miltų,
5 g kepimo miltelių,
2 kiaušiniai,
160 g cukraus,
20 g vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Sviestą stambiai sutarkuokite, sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais. Kiaušinių plakinį sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Abi mases sumaišykite ir laikykite šaldytuve apie 1 val. Tada stambiai sutarkuokite.

Dviem trečdaliais tešlos padenkite kepimo popieriumi išklotą kepimo indą, tolygiai paskirstykite džemą ir viršų apibarstykite likusiais tešlos trupiniais. Kepkite apie 45 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros. Galima patiekti papuošus spanguolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668