Obuolių pyragas su migdolais ir karameliniu padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių pyragas su migdolais ir karameliniu padažu


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

100-120 g karamelinio padažo,
6 šaukštų kriaušių džemo,
60-80 g migdolų,
1 šaukštelio sviesto.

Krepšeliui:
180 g miltų,
150 g sviesto,
2 kiaušinių trynių,
1 šaukšto cukraus,
1 žiupsnelio druskos.

GAMINIMAS:

Iš miltų, sviesto, kiaušinių trynių, cukraus ir žiupsnelio druskos išminkykite tešlą. Iš jos suformuokite rutulį, suvyniokite į plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 1 val. Iš atšalusios tešlos iškočiokite skritulį ir įtieskite į sviestu pateptą atsegamą torto formą.

Kraštus užlenkite ir prispauskite prie sienelių, dugną subadykite šakute. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 min. Atvėsinkite, tada aptepkite penkiais šaukštais kriaušių džemo. Obuolį perpjaukite per pusę, išpjaukite sėklalizdžius, tada supjaustykite plonomis skiltelėmis ir ratu sudėkite ant kriaušių džemo.

Paruoštą pyragą dėkite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 20-25 min. Tada apliekite karameliniu padažu, apibarstykite sveikais ir smulkintais migdolais, per vidurį sudėkite likusį kriaušių džemą. Skaniausias pyragas - dar karštas, su ledais arba plakta grietinėle.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668