Tešlai:
400 g miltų,
250 g sviesto,
100 g pieno,
50 g vandens,
2 šaukštelių cukraus,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
1 žiupsnelio druskos.
Įdarui:
300 g minkšto sviesto,
200 g šviesaus rudojo cukraus,
40 g cukraus sirupo,
4 apelsinų,
4 citrinų,
16 kinkanų.
GAMINIMAS:
Miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius suberkite į dubenį ir išmaišykite. Sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir maišykite pirštais, kol susidarys trupiniai. Supilkite pieną, vandenį ir užminkykite tešlą. Suformuokite rutulį, suvyniokite į plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 1 val.
Citrusus nuplaukite, nuplikykite karštu vandeniu ir nusausinkite. Apelsinus ir citrinas supjaustykite riekelėmis, kinkanus perpjaukite per pusę, sudėkite į dubenį ir sumaišykite. Iš šaldytos tešlos iškočiokite keturis skritulius ir juos įklokite į karščiui atsparius keraminius dubenėlius taip, kad galai liktų kyšoti.
Sviestą supjaustykite kubeliais, lygiomis dalimis sudėkite ant tešlos dubenėliuose. Ant viršaus dėkite po didelę saują citrusų mišinio, užberkite po du kupinus šaukštus cukraus, užpilkite po du šaukštelius cukraus sirupo. Užlankstykite tešlos galus (svarbu, kad pro viršų neprasisunktų susidaręs sirupas).
Tada indelius uždenkite kepimo popieriumi arba folija ir apriškite virvele. Dubenėlius sudėkite į gilų kepimo indą, pripilkite karšto vandens (beveik iki pat dubenėlių viršaus) ir kepkite 160 laipsnių orkaitėje 3 val. Šiek tiek atvėsinkite, tada atsargiai išverskite į lėkštes.