Griliuotų daržovių ir vištienos salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Griliuotų daržovių ir vištienos salotos


INGREDIENTAI:

2 saujų mėgstamų salotų lapų,
2 (po 125g) mocarelos rutuliukų,
1 cukinijos,
2 paprikų,
150 g "Kalamata" alyvuogių,
1 keptos vištienos krūtinėlės,
druskos,
pipirų.

Padažui:
1 prinokusio mango,
4 šaukštų auksaspalvio sirupo,
2 šaukštų baltojo vyno acto,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Norimo dydžio gabalėliais supjaustykite cukiniją bei paprikas ir iškepkite grilinėje keptuvėje arba ant kepsninės. Pagardinkite druska ir pipirais. Padažui skirtus produktus elektriniu smulkintuvu sutrinkite iki vientisos masės.

Keptas daržoves ir vištieną užpilkite puse paruošto padažo ir palikite kelioms minutėms pasimarinuoti.Į lėkštes sudėkite salotų lapus, plėšytą mocarelą, alyvuoges, daržoves, vištieną ir viską apšlakstykite likusiu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668