2 saujų mėgstamų salotų lapų,
2 (po 125g) mocarelos rutuliukų,
1 cukinijos,
2 paprikų,
150 g "Kalamata" alyvuogių,
1 keptos vištienos krūtinėlės,
druskos,
pipirų.
Padažui:
1 prinokusio mango,
4 šaukštų auksaspalvio sirupo,
2 šaukštų baltojo vyno acto,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Norimo dydžio gabalėliais supjaustykite cukiniją bei paprikas ir iškepkite grilinėje keptuvėje arba ant kepsninės. Pagardinkite druska ir pipirais. Padažui skirtus produktus elektriniu smulkintuvu sutrinkite iki vientisos masės.
Keptas daržoves ir vištieną užpilkite puse paruošto padažo ir palikite kelioms minutėms pasimarinuoti.Į lėkštes sudėkite salotų lapus, plėšytą mocarelą, alyvuoges, daržoves, vištieną ir viską apšlakstykite likusiu padažu.