Varškės apkepas su svogūnų laiškais ir šafranais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės apkepas su svogūnų laiškais ir šafranais


INGREDIENTAI:

250 g pusriebės varškės,
250 g sausos kietos varškės,
6 laiškiniai svogūnai,
stiklinė susmulkintų petražolių,
5 kiaušiniai,
šaukštai miltų,
truputis druskos,
pipirų,
1/4 šaukštelio maltų šafranų,
150 g pievagrybių,
margarino.


GAMINIMAS:

Į didelį dubenį sudėkite varškę, suberkite susmulkintus svogūnus bei petražoles, supilkite išplaktus kiaušinius, suberkite šafranus, miltus ir viską gerai išplakite. Pievagrybius susmulkinkite ir įmaišykite į varškės masę.

Įberkite druskos, pipirų ir dar kartą išmaišykite. Paruoštą masę sukrėskite į margarinu išteptą kepimo formą ir kepkite 170-180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668