Trinta česnakinė sriuba su šafranais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta česnakinė sriuba su šafranais


INGREDIENTAI:

Žiupsnelis šafranų,
85 g sviesto,
3 česnakai,
2 svogūnai,
2 salierų stiebai,
lauro lapas,
2 šaukštai saldaus baltojo vyno,
1.2 l vištienos sultinio,
šaukštas druskos,
truputis juodųjų pipirų,
3 šaukštai ryžių,
140 ml grietinėlės,
skrebučių.


GAMINIMAS:

Šafranus užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 10 min. Sviestą ištirpinkite dideliame puode. Sudėkite susmulkintus česnakus, svogūnus, salierus, įmėskite lauro lapą, išmaišykite juos su sviestu, puodą uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 15-20 min.Česnakai ir svogūnai turi būti minkšti, neparudavę.

Tada įpilkite vyno, užvirkite, supilkite sultinį ir šafranus kartu su skysčiu, įberkite druskos, pipirų. Kai sriuba užvirs, suberkite ryžius ir virkite 15 min. Išimkite lauro lapą. Sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite. Patiekite su skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668