Burokėlių kotletai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių kotletai


INGREDIENTAI:

3 burokėliai,
morka,
svogūnas,
4 česnakų skiltelės,
4 šaukštai krakmolo,
kiaušinis,
2 šaukštai saulėgrąžų,
aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
kmynų,
druskos.


GAMINIMAS:

Burokėlius išvirkite ir stambiai sutarkuokite. Morką, svogūną ir česnakus susmulkinkite ir pakepinkite su aliejumi. Atskirai pakepinkite saulėgrąžas. Jeigu nemėgstate saulėgrąžų, galite jas pakeisti sezamų sėklomis. Daržoves sumaišykite.

Į gautą masę įmuškite kiaušinį, suberkite krakmolą, pagardinkite druska, kmynais, popirais ir dar kartą kruopščiai išmaišykite. Jeigu sunkiai formuojasi kotletų masė, dar įdėkite krakmolo, miltų ar maltų džiūvėsėlių. Kotletus kepkite ant mažos ugnies. Iškeptus apibarstykite saulėgrąžomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668