Tiršta žirnių sriuba su vištų skrandukais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta žirnių sriuba su vištų skrandukais


INGREDIENTAI:

150 g žirnių,
550 g vištų skrandukų,
1.5 l vandens,
100 g svogūnų,
70 g morkų,
šaukštas aliejaus,
šaukštelis adžikos,
lauro lapas,
šaukštelis prieskonių "Chmeli suneli",
4 kvapiųjų pipirų žirneliai,
česnakų,
džiovintų salierų lapelių,
šaukštelis krapų,
šaukštas džiovintų petražolių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Žirnius nuplaukite, užpilkite 1.5 l vandens ir virkite valandą (stebėkite, kad vandens nuolat būtų apie 1.5 - prireikus jo vis įpilkite). Vištų skrandukus nuplaukite ir susmulkinkite, morkas ir svogūnus supjaustykite kubeliais.

Skrandukus, morkas ir svogūnus, pagardinę adžika ir prieskoniais "Chmeli suneli", troškinkite keptuvėje su aliejumi. Kai žirniai išvirs, į puodą sudėkite troškintus skrandukus ir daržoves, pagardinkite lauro lapu, pipirais, druska, džiovintais žalumynais ir pavirkite 10 minučių.

Prieš baigdami virti suberkite susmulkintus česnakus ir krapus. Leiskite sriubai pastovėti pusę valandos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668