Vištienos juostelės su ananasais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos juostelės su ananasais


INGREDIENTAI:

600 g vištienos filė,
0.5 ananaso,
3 česnakų skiltelės,
šaukštelis maltų imbierų,
aliejaus,
žalioji citrina,
maltų aitriųjų paprikų,
0.5 šaukštelio druskos,
60 g rudojo cukraus.


GAMINIMAS:

Česnakus nuvalykite, smulkiai supjaustykite, suberkite druską, imbierus, pagardinkite paprikomis ir gerai sugrūskite. Į šią masę įpilkite aliejaus ir išmaišykite. Vištieną supjaustykite 2 cm storio juostelėmis, sudėkite į dubenėlį ir užpilkite paruoštu marinatu.

Išmaišykite, kad marinatas tolygiai apsemtų mėsą, ir palikite valandą vėsioje vietoje. Ananasą nuvalykite ir supjaustykite kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus, suberkite cukrų ir išspauskite žaliosios citrinos sultis.

Žievelę irgi palikite keptuvėje 1-2 minutes dėl aromato. Kaitinkite ant vidutiniškai kaitrios ugnies pamaišydami, kol ištirps cukrus. Sudėkite mėsą kartu su marinatu ir išmaišykite. Suberkite ananasus, vėl išmaišykite ir uždengę troškinkite 4-5 minutes, kol vištiena suminkštės (mėsos neperkepkite, kad netaptų sausa).

Patiekalą patiekite karštą. Garnyrui puikiai tinka virti ryžiai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668