Mėsos kepsneliai su ananasų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos kepsneliai su ananasų padažu


INGREDIENTAI:

500 g mėsos (kiaulienos, vištienos, kalakutienos),
400 ml skardinė konservuotų ananasų,
2 česnakų skiltelės,
1/3 šaukštelio rudojo cukraus,
šaukštas citrinų sulčių,
aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais, pamuškite, apibarstykite druska ir pipirais. Keptuvę gerai įkaitinkite, įpilkite truputį aliejaus ir sudėkite mėsą. Apkepkite iš abiejų pusių, tuomet sudėkite į lėkštę ir uždenkite dangčiu, kad neatvėstų.

Paruoškite padažą: sugrūskite česnakus, ananasus susmulkinkite, suberkite rudąjį cukrų, supilkite citrinų sultis ir išmaišykite. Į lėkštę dėkite keptos mėsos griežinėlį ir šalia pilkite padažo. Prie šio patiekalo tinka šviežios ir virtos daržovės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668