500 g mėsos (kiaulienos, vištienos, kalakutienos),
400 ml skardinė konservuotų ananasų,
2 česnakų skiltelės,
1/3 šaukštelio rudojo cukraus,
šaukštas citrinų sulčių,
aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais, pamuškite, apibarstykite druska ir pipirais. Keptuvę gerai įkaitinkite, įpilkite truputį aliejaus ir sudėkite mėsą. Apkepkite iš abiejų pusių, tuomet sudėkite į lėkštę ir uždenkite dangčiu, kad neatvėstų.
Paruoškite padažą: sugrūskite česnakus, ananasus susmulkinkite, suberkite rudąjį cukrų, supilkite citrinų sultis ir išmaišykite. Į lėkštę dėkite keptos mėsos griežinėlį ir šalia pilkite padažo. Prie šio patiekalo tinka šviežios ir virtos daržovės.