500 g kiaulienos,
100 ml sojų padažo,
300 g konservuotų ananasų,
šaukštas miltų,
šaukštas krakmolo,
4 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukšteliai acto,
40 g cukraus pudros,
žalumynų,
aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustykite maždaug 2x2 cm gabalėliais. Užpilkite sojų padažu, suberkite krakmolą ir miltus. Išmaišykite ir palikite marinuotis 5-7 minutes. Keptuvėje su aliejumi apkepkite ananasus. Išėmę juos tame pačiame aliejuje pakepkite mėsą, kol susiformuos plutelė.
Sumaišykite pomidorų padažą, cukraus pudrą ir actą. Gautą mišinį supilkite į keptuvę su mėsa, suberkite apkeptus ananasus, pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir troškinkite 15-20 minučių. Jeigu skysčio mažai, galima įpilti ananasų sirupo. Patiekalą išdėkite į lėkštę ir apibarstykite žalumynais.