Maltiniai su sūrio ir kiaušinių įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maltiniai su sūrio ir kiaušinių įdaru


INGREDIENTAI:

300 g maltos mėsos,
50 g tarkuoto sūrio,
2 kiaušiniai (1 kietai virtas įdarui, 1 žalias tešlai),
šaukštas sviesto,
1/2 stiklinės miltų,
1/3 stiklinės pieno,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
riekelė baltos duonos (faršui).

Tešlai:
kiaušinis,
truputis pieno,
miltų.


GAMINIMAS:

Paruoškite faršą, tuomet gaminkite įdarą suktinukams: virtą kiaušinį sutarkuokite, suberkite sūrį, druską ir pipirus. Į mėsą sudėkite sviestą ir viską gerai išmaišykite. Imkite į šaukštą faršo, į vidurį dėkite 1 šaukštelį įdaro ir formuokite maltinius.

Suplakite pieną, kiaušinį, miltus, druską ir pipirus. Miltų dėkite tiek, kad tešla būtų skystos grietinės konsistencijos. Maltinius pamirkykite tešloje, dėkite į įkaitintą keptuvę, kepkite iš abiejų pusių, kol įgaus auksinį atspalvį. Šaukite į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių (galima vieną kartą apversti, kad tešla nebūtų per sausa).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668