2 apelsinai,
3 konservuotų ananasų griežinėliai,
2 kiviai,
didelė kriaušė,
obuolys.
Padažui:
nutarkuota citrinos žievelė,
2 šaukštai citrinų sulčių,
200 g raudonojo vyno,
2 šaukštai cukraus,
cinamono,
6 šaukštai plaktos pasaldintos grietinėlės,
2 graikinių riešutų puselės papuošti.
GAMINIMAS:
Apelsinus ir kivius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis, obuolį ir kriaušę - kubeliais, o ananasų griežinėlius - trikampėliais. Paruoškite padažą: į vyną suberkite citrinos žievelę, cukrų, cinamoną, supilkite citrinų sultis ir maišykite, kol ištirps cukrus.
Padažu užpilkite vaisius ir palikite 1 val. Vaisius sudėkite į desertines taures ir papuoškite plakta pasaldinta grietinėle bei graikiniais riešutais.