16 didelių salotų lapų,
450 g vištienos filė,
15 ml aliejaus kepti,
svogūnas,
60 ml tailandietiško sojų ir
sezamų padažo,
2 skiltelės česnako,
15 ml sojų padažo,
15 ml ryžių acto,
2 šaukšteliai malto imbiero,
šaukštelis aitriųjų paprikų padažo,
2 morkos,
10 g svogūnų laiškų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Salotų lapus nuplaukite ir nusausinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 min., kol apskrus. Nuvarvinkite riebalus. Susmulkinkite svogūną ir kepkite apie 5 min.
Supilkite tailandietišką padažą, sudėkite trintas česnako skilteles, įmaišykite sojų padažą, actą, maltą imbierą ir aitriųjų paprikų padažą. Kepkite apie 2 min. Sudėkite tarkuotas morkas, apkeptą vištieną ir išmaišykite.
Kepkite dar apie 10 min. Palaukite, kol šiek tiek atvės. Mėsą su padažu išdėliokite ant salotų lapų, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite.