Avinžirnių troškinys receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avinžirnių troškinys


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

430 g konservuotų avinžirnių,
250 ml vandens,
280 g špinatų,
2 skiltelės česnako,
2 šaukšteliai saldžiosios paprikos miltelių,
60 ml alyvuogių aliejaus,
svogūnas,
pomidoras,
30 g razinų,
druskos,
šafrano,
maltų kmynų,
maltų gvazdikėlių,
maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Vandenį užvirkite. Sudėkite nuplautus špinatus ir apie 2 min. pavirkite. Tada išgriebkite ir susmulkinkite. Nuluptas česnako skilteles sutrinkite su druska ir šafranu. Suberkite kitus prieskonius ir išmaišykite, kad išeitų vientisa masė.

Avinžirnius nukoškite ir nuvarvinkite. 60 ml avinžirnių skysčio įmaišykite į česnakų masę. Į 30 ml alyvuogių aliejaus suberkite smulkintus svogūną ir pomidorą. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 3 min. Sudėkite česnako mišinį ir kepkite dar apie 2 min.

Sudėkite avinžirnius, supilkite jų skystį, suberkite razinas ir kaitinkite, kol užvirs. Sudėkite špinatus, sumažinkite karštį ir troškinkite apie 15 min. Sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi. Galite patiekti su ryžiais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668