Įdaras su vištų kepenėlėmis (krepšeliams) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaras su vištų kepenėlėmis (krepšeliams)


INGREDIENTAI:

500 g vištų kepenėlių,
20 g sviesto,
svogūnas,
3 šaukštai aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
30 ml vermuto,
šviežių petražolių.


GAMINIMAS:

Vištų kepenėles nuplaukite ir iškepkite su sviestu arba išvirkite. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepkite su aliejumi. Kepenėles ir svogūnus susmulkinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės.

Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite vermuto ir išmaišykite. Šio įdaro pripildykite konditerinius krepšelius (geriausia - konditeriniu maišeliu) ir papuoškite petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668