Grikių košė su šparaginėmis pupelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grikių košė su šparaginėmis pupelėmis


INGREDIENTAI:

Stiklinė grikių kruopų,
2 stiklinės vandens,
200 g šparaginių pupelių,
svogūnas,
druskos,
saulėgrąžų aliejaus.


GAMINIMAS:

Grikių kruopas nuplaukite, užpilkite vandeniu ir virkite ant vidutiniškai kaitrios ugnies uždengę dangčiu. Tuo met nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Pakepkite su saulėgrąžų aliejumi, kol gražiai parus. Tuomet sudėkite supjaustytas šparagines pupeles ir kepkite ant didelės ugnies 5-7 minutes.

Į pusiau išvirtus grikius sudėkite apkeptas daržoves, įberkite druskos. Troškinkite uždengę dangčiu ant mažos ugnies dar 8-10 minučių. Tokia grikių košė su šparaginėmis pupelėmis tinka prie mėsos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668