Jūrinių lydekų kepsneliai su riešutų įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jūrinių lydekų kepsneliai su riešutų įdaru


INGREDIENTAI:

600 g jūrinių lydekų filė,
2 kiaušiniai,
4 šaukšteliai smulkintų lazdynų riešutų,
svogūnas,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
žuvų prieskonių,
maltų džiūvėsėlių,
aliejaus,
citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Paruoškite 8 vienodo dydžio žuvų gabalėlius. Pabarstykite juos druska ir prieskoniais. Susmulkintą svogūną ir riešutus pakepkite su aliejumi. Po šaukštelį įdaro dėkite ant 4 žuvų gabalėlių, uždenkite likusiais ir suspauskite tarp rankų, kad kepsneliai neiširtų.

Tada pavilgykite kiaušinių plakinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose, dar kartą pamirkykite plakinyje ir vėl apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Iškepusius kepsnius apšlakstykite citrinų sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668