600 g jūrinių lydekų filė,
2 kiaušiniai,
4 šaukšteliai smulkintų lazdynų riešutų,
svogūnas,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
žuvų prieskonių,
maltų džiūvėsėlių,
aliejaus,
citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Paruoškite 8 vienodo dydžio žuvų gabalėlius. Pabarstykite juos druska ir prieskoniais. Susmulkintą svogūną ir riešutus pakepkite su aliejumi. Po šaukštelį įdaro dėkite ant 4 žuvų gabalėlių, uždenkite likusiais ir suspauskite tarp rankų, kad kepsneliai neiširtų.
Tada pavilgykite kiaušinių plakinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose, dar kartą pamirkykite plakinyje ir vėl apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Iškepusius kepsnius apšlakstykite citrinų sultimis.