Ploni imbieriniai meduoliukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ploni imbieriniai meduoliukai


INGREDIENTAI:

150 g minkšto sviesto,
150 g rudojo cukraus,
kiaušinis,
3 šaukštai skysto dirbtinio medaus,
apie 250 g miltų,
1/2 šaukštelio druskos,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
1/2 šaukštelio malto cinamono,
1/2 šaukštelio maltų gvazdikėlių,
1 šaukštas malto imbiero,
1 šaukštelis kakavos miltelių.


GAMINIMAS:

Sviestą sutrinkite su cukrumi, medumi ir kiaušiniu iki vientisos masės. Tada įmaišykite visus prieskonius, kepimo miltelius ir kakavą. Įmaišykite miltus. Tešlą supilkite į konditerinį švirkštą ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite nedidelius sausainiukus.

Sausainiukus galite suformuoti ir tiesiog pildami tešlą šaukšteliu. Kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 7 min. Iškepusius sausainiukus 5-6 min. palaikykite skardoje, kad sukietėtų. Tada suberkite į dėžutę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668