Vegetariška tempura receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vegetariška tempura


INGREDIENTAI:

Raudona saldžioji paprika,
maža cukinija,
morka,
svogūnas,
150 g brokolių,
truputis druskos,
aliejaus.

Tešlai:
200 ml labai šalto vandens,
kiaušinis,
90 g miltų,
ledo kubelių (tešlos temperatūrai palaikyti).

Padažui:
200 ml žuvų sultinio "dashi",
50 ml mirino (ryžių vyno),
50 ml sojų padažo.



GAMINIMAS:

Pagaminkite padažą: puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis, užvirkite ir nukėlę nuo ugnies leiskite pravėsti. Supjaustykite daržoves: papriką ir morką juostelėmis, cukiniją griežinėliais, svogūną žiedais, o brokolius išskirstykite žiedynėliais.

Paruoškite tešlą: į dubenį supilkite labai šaltą vandenį, įmuškite kiaušinį ir švelniai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir lengvai juos įmaišykite. Į paruoštą tešlą įdėkite ledo kubelių, kad jie palaikytų vėsią temperatūrą, arba indą su tešla įstatykite į dubenį su ledukais.

Kepimo inde įkaitinkite aliejų. Daržoves po vieną gabaliuką merkite į tešlą ir kepkite įkaitintame aliejuje. Išgriebtas daržoves trumpam sudėkite ant popierinių rankšluoščių. Patiekite su paruoštu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668