Įdaryti vištienos suktinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti vištienos suktinukai


INGREDIENTAI:

Vištienos krūtinėlė be odos,
druskos,
juodųjų pipirų,
aliejaus kepti,
miltų,
sezamų sėklų,
kiaušinis.

Įdarui:
džiovintų pomidorų,
karštai rūkytos kiaulienos nugarinės,
parmezano.

Padažui:
špinatų,
grietinėlės,
parmezano,
sviesto.


GAMINIMAS:

Krūtinėlę padalykite pusiau, kiekvieną dalį perpjaukite skersai, išmuškite ir pabarstykite druska bei pipirais. Džiovintus pomidorus ir nugarinę supjaustykite labai plonomis juostelėmis ir sumaišykite su tarkuotu parmezanu.

Šio įdaro dėkite ant mėsos ir suformuokite suktinukus. Juos pamirkykite kiaušinio plakinyje, po to pavoliokite miltuose, vėl pamirkykite kiaušinyje ir galiausiai pavoliokite sezamų sėklose. Kepkite su aliejumi ant mažos ugnies.

Pagaminkite padažą: špinatus pakepkite su sviestu, sutrinkite elektriniu trintuvu, patroškinkite su grietinėle ir parmezanu. Patiekalą patiekite su virtais ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668