Vištienos krūtinėlė be odos,
druskos,
juodųjų pipirų,
aliejaus kepti,
miltų,
sezamų sėklų,
kiaušinis.
Įdarui:
džiovintų pomidorų,
karštai rūkytos kiaulienos nugarinės,
parmezano.
Padažui:
špinatų,
grietinėlės,
parmezano,
sviesto.
GAMINIMAS:
Krūtinėlę padalykite pusiau, kiekvieną dalį perpjaukite skersai, išmuškite ir pabarstykite druska bei pipirais. Džiovintus pomidorus ir nugarinę supjaustykite labai plonomis juostelėmis ir sumaišykite su tarkuotu parmezanu.
Šio įdaro dėkite ant mėsos ir suformuokite suktinukus. Juos pamirkykite kiaušinio plakinyje, po to pavoliokite miltuose, vėl pamirkykite kiaušinyje ir galiausiai pavoliokite sezamų sėklose. Kepkite su aliejumi ant mažos ugnies.
Pagaminkite padažą: špinatus pakepkite su sviestu, sutrinkite elektriniu trintuvu, patroškinkite su grietinėle ir parmezanu. Patiekalą patiekite su virtais ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru.