Kiniška saldžiarūgštė vištiena su ryžiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiniška saldžiarūgštė vištiena su ryžiais


INGREDIENTAI:

400-500 g vištienos filė,
raudona paprika,
morka,
pomidoras,
200 g konservuotų ananasų,
8 šaukštai obuolių acto,
10 šaukštų sojų padažo,
4 šaukšteliai cukraus,
pipirų,
2 šaukštai saldžiarūgščio padažo,
pomidorų padažo,
500 g ryžių.


GAMINIMAS:

Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite į indą, įpilkite 4 šaukštus sojų padažo, įberkite truputį pipirų ir išmaišykite. Gilioje keptuvėje sumaišykite obuolių actą, 6 šaukštus sojų padažo, saldžiarūgštį padažą, įdėkite pomidorų padažo ir viską šiek tiek pašildykite.

Tada po truputį suberkite cukrų, įpilkite šiek tiek vandens, dėkite paprikos juosteles, supjaustytas morkas, ananasus ir susmulkintą pomidorą. Jei rūgštu, įdėkite dar cukraus. Padažą troškinkite ant mažos ugnies apie 10 min.

Daržovės turi likti traškios, o padažas - būti tirštokas. Vištienos gabaliukus apkepkite atskirai, sudėkite į padažą ir patroškinkite 5-10 min. Išvirkite ryžius ir patiekite su vištiena.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668