Pievagrybių ir miško grybų sriuba receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybių ir miško grybų sriuba


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

4 šaukštų sviesto,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 svogūno,
4 česnako skiltelių,
1/2 šaukštelio čiobrelių lapelių,
1/2 šaukštelio šalavijų lapelių,
1/2 šaukštelio raudonėlių lapelių,
1 žiupsnelio maltos aitriosios paprikos,
300 g rudųjų pievagrybių,
300 g miško grybų,
70 ml sauso baltojo vyno,
1 l jautienos sultinio,
250 ml grietinėlės,
80 ml grietinės,
1 šaukšto miltų,
druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Grybus švariai nuplaukite ir susmulkinkite. Puode ištirpinkite sviestą, supilkite aliejų, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir maišant kepinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Suberkite čiobrelių, šalavijų, raudonėlių lapelius, aitriąją papriką, sudėkite smulkiai kapotas česnako skilteles, grybus.

Maišydami kepinkite 10 min. Supilkite vyną, suberkite miltus, išmaišykite ir kepinkite dar 1-2 min. Supilkite sultinį, grietinėlę, išmaišykite ir virkite apie 20 min. Sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Patiekite su šaukštu grietinės, baltos duonos skrebučiais arba nesaldžiais plikytos tešlos sausainiais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668