Daržovėmis įdaryta lydeka receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovėmis įdaryta lydeka


INGREDIENTAI:

Lydeka,
pusė citrinos,
aliejaus kepti,
daržovių,
mėgstamų žalumynų papuošti.

Įdarui:
geltona paprika,
svogūnas,
2 morkos,
4 šaukštai krakmolo,
2 šaukštai grietinės,
2 riekelės batono,
skiltelė česnako,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Iš lydekos atsargiai išimkite mėsą ir ašakas. Mėsą sumalkite, sumaišykite su smulkintomis paprikomis, svogūnais ir morkomis. Į gautą masę sudėkite krakmolą ir grietinę. Batono riekeles išmirkykite vandenyje ir taip pat sudėkite. Viską pagardinkite trinta česnako skiltele, prieskoniais, išmaišykite ir laikykite šaldytuve apie 30 min.

Gautu įdaru įdarykite lydeką ir užsiūkite. Žuvį ištepkite aliejumi ir kepkite apie 1 val. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, kol gražiai apskrus. Patiekite papuošus citrinos griežinėliais, smulkintomis daržovėmis ir žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668