Pupelių ir apelsinų skanėstas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių ir apelsinų skanėstas


INGREDIENTAI:

300 g pupelių,
2 apelsinai,
100 g varškės sūrio,
30 g svogūnų laiškų,
20 g petražolių,
mėtų lapų papuošti.

Padažui:
skiltelė česnako,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštas citrinos sulčių,
0.5 šaukštelio medaus,
0.5 šaukštelio garstyčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Pupeles užpilkite vandeniu ir mirkykite apie 8 val. Tada virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Paskui nukoškite ir atvėsinkite. Tuomet sumaišykite su tarkuotu sūriu, smulkintais svogūnų laiškais ir petražolėmis.

Apelsinus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Česnako skiltelę sutrinkite, pagardinkite prieskoniais ir sumaišykite su likusiais padažui skirtais ingredientais. Skanėstą patiekite apšlakščius gautu padažu ir papuošus mėtų lapais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668