Karamelinis padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karamelinis padažas


INGREDIENTAI:

150 g riebios grietinėlės (35 proc.),
60 g sviesto.


GAMINIMAS:

Prikaistuvyje išmaišykite cukrų su keturiais šaukštais vandens ir maišant kaitinkite ant silpnos ugnies, kol ištirps. Ugnį padidinkite ir virkite, kol susidarys karamelė.

Puodą nukaiskite, dėkite sviestą ir išmaišykite. Tada plona srovele supilkite grietinėlę, išmaišykite ir iškart patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668