Jautienos kepsnys su pipirais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kepsnys su pipirais


INGREDIENTAI:

2 gabaliukai jautienos išpjovos (storis - apie 5 cm),
3 šaukšteliai stambiai maltų juodųjų pipirų,
2 šaukšteliai alyvuogių ar kitokio rafinuoto aliejaus,
4 šaukštai sviesto,
0,25 stiklinės desertinio raudono vyno,
šaukštas koncentruoto mėsos sultinio,
2 šaukštai konjako.


GAMINIMAS:

Nuo mėsos nupjauti visus riebalus, įtrinti pipirais ir druska. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų su sviestu ir apkepinti mėsą ant stiprios ugnies iš abiejų pusių. Tuomet ugnį sumažinti ir kepti mėsą iš abiejų pusių dar 5 minutes. Iškeptą mėsą įdėti į karštą pusdubenį.

Į keptuvę, kurioje buvo kepama mėsa, įpilti vyną, konjaką ir koncentruotą mėsos sultinį. Ant stiprios ugnies užvirinti, skystį išmaišyti ir apipilti juo mėsą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668