Vegetariški barščiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vegetariški barščiai


INGREDIENTAI:

2.5 l vandens arba daržovių sultinio,
burokėlis,
morka,
200 g kopūstų,
5 bulvės,
stiklinė pomidorų sulčių,
2 šaukštai sojų padažo,
po šaukštelį kario ir
maltų kalendrų,
2 laurų lapai,
pusės citrinos sultys,
šaukštelis cukraus,
po 0.5 šaukštelio džiovintų prieskoninių žolių,
česnako galvutė,
augalinio aliejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Kopūstus ir bulves supjaustykite, o buroką ir morką sutarkuokite. Įpilkite į puodą vandens sultinio ir pastatykite ant ugnies. Kopūstus ir bulves iškart sudėkite į puodą virti (maždaug 25 minutes). Tuo metu keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite karį, maltas kalendras, laurų lapus, po to - morką ir buroką.

Įberkite prieskoninių žolių (raudonėlių, čiobrelių, rozmarinų, mairūnų), įpilkite pomidorų sulčių (arba stiklinę vandens su šaukštu pomidorų pastos), pusės citrinos sultis, sojų padažo ir, jei norite, įberkite šaukštelį cukraus. Palikite daržoves su prieskoniais ir prieskoninėmis žolėmis troškintis po dangčiu tol, kol išvirs kopūstai su bulvėmis.

Tik nepamirškite pamaišyti. Kai daržovės išvirs, sudėkite troškintus morką ir buroką į puodą ir dar 5 minutes pavirkite. Pagardinkite druska, pipirais, įdėkite nuplautą česnako galvutę ir sriubą palikite kurį laiką pastovėti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668