Jaunų dilgėlių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jaunų dilgėlių sriuba


INGREDIENTAI:

Po 0.5 ryšelio krapų ir
petražolių,
šaukštas citrinų sulčių,
svogūnas,
morka,
2 šaukštai atšaldytos grietinės,
2 bulvės,
100 g dilgėlių,
aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Bulves nulupkite. Puode užvirkite 0.5 l pasūdyto vandens. Sudėkite ir išvirkite bulves, nuoviro neišpilkite. Karštas bulves sutrinkite su grietine ir sudėkite atgal į puodą su nuoviru ir išmaišykite. Virkite ant vidutinės ugnies. Svogūną ir morką nuvalykite, supjaustykite šiaudeliais, 4 minutes pakepkite aliejuje ir sukrėskite į puodą.

Dilgėles ir žalumynus nuplaukite, apdžiovinkite ir smulkiai supjaustykite. Dilgėles nuplikykite verdančiu vandeniu ir kartu su žalumynais sudėkite į sriubą. Įpilkite citrinų sulčių, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Po 2 minučių nukelkite puodą nuo ugnies ir išpilstykite sriubą į lėkštes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668