Grybų sriuba su perlinėmis kruopomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų sriuba su perlinėmis kruopomis


INGREDIENTAI:

4 svogūnų laiškai,
morka,
svogūnas,
lauro lapas,
2 šaukštai sviesto,
2 bulvės,
šaukštas augalinio aliejaus,
0.5 stiklinės perlinių kruopų,
50 g džiovintų grybų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Perlines kruopas nuplaukite subėrę į kiaurasamtį. Puode užvirkite vandenį, ant viršaus uždėkite kiaurasamtį su perlinėmis kruopomis, uždenkite dangčiu. Užvirkite 2 stiklines vandens, užpilkite grybus ir palikite 15 minučių. Suberkite grybus į kiaurasamtį, leiskite nuvarvėti, po to supjaustykite šiaudeliais.

Grybų nuovirą perkoškite ir užvirkite, sudėkite iššutusias perlines kruopas ir virkite 20 minučių. Bulves, svogūnus ir morkas nuvalykite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Bulves sudėkite į sriubą ir virkite 10 minučių. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir aliejų, 3 minutes pakepkite svogūnus ir morkas, tada sukrėskite grybus ir kepkite dar 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Po to sudėkite keptus svogūnus, morkas ir grybus į sriubą ir virkite dar 5 minutes. Sriubą nukaiskite, uždenkite dangčiu ir leiskite 10 minučių pastovėti. Svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustę suberkite į sriubą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668