Pupelių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių sriuba


INGREDIENTAI:

3/4 stiklinės pupelių,
2 bulvės,
2 morkos,
svogūnas,
šaukštelis manų kruopų,
3 šaukštai aliejaus,
2 skiltelės česnako,
2 laurų lapai,
grietinės,
druskos,
pipirų,
krapų.


GAMINIMAS:

Kelias valandas arba per naktį pamirkykite pupeles, po to suberkite jas į puodą ir virkite ant mažos ugnies įmetę porą lauro lapų. Morką sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite, pakepkite augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies, kol daržovės taps auksinės spalvos.

Kai pupelės suminkštės, suberkite į sriubą morkas ir svogūną. Supjaustytas bulves taip pat sudėkite į sriubą, įpilkite 3 šaukštus aliejaus, įberkite šaukštelį manų kruopų (jos suteiks tirštumo), gerai išmaišykite.

Virkite dar 15 minučių. Įberkite druskos, pipirų, o baigdami virti - smulkintų česnakų. Leiskite sriubai truputį pastovėti. Prieš patiekdami į stalą, įberkite pjaustytų krapų. Valgydami sriubą pagardinkite grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668