Elzaso veršiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Elzaso veršiena


INGREDIENTAI:

8 veršienos eskalopai (labai ploni),
6 svogūnai,
ryšulėlis petražolių,
0,75 stiklinės balto vyno,
4 baltos duonos riekelės (eskalopo dydžio),
šaukštelis krakmolo,
2 šaukštai grietinės,
60 g sviesto,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Įkaitintame svieste apkepinti eskalopus ir sudėti juos į lėkštę. Į tą pačią keptuvę įberti supjaustytus svogūnus ir pakepinti juos ant silpnos ugnies. Įpilti vyną ir vandenį, paskaninti druska ir pipirais. Krakmolą sumaišyti su grietine, supilti į padažą, keptuvę palenkti ir gerai viską išmaišyti, kad masė taptų vientisa. Į padažą įdėti mėsą, apibarstyti petražolėmis, keptuvę uždengti ir viską patroškinti ant silpnos ugnies 15 minutes.

Kitoje keptuvėje svieste paskrudinti baltos duonos griežinėlius. Į pašildytą lėkštę įdėti paruoštus skrebučius, ant kiekvieno jų uždėti po 2 veršienos griežinėlius ir užpilti juos padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668