Raugintų kopūstų pyragas su džiovintais grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raugintų kopūstų pyragas su džiovintais grybais


INGREDIENTAI:

Įdarui:
0.5 l raugintų kopūstų,
kelios saujos džiovintų baravykų,
2 svogūnai,
džiovintų čiobrelių,
keli laurų lapeliai,
pagal skonį druskos,
cukraus,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepti.

Tešlai:
500 g sluoksniuotos tešlos,
kmynų,
kiaušinio plakinio (pyragui aptepti).


GAMINIMAS:

Džiovintus baravykus kelias valandas prieš ruošiant užmerkite verdančiame vandenyje. Išmirkusius nuplaukite ir susmulkinkite, o skysčio neišpilkite. Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis. Keptuvėje iki geltonumo pakepinkite svogūnus ir sudėkite grybus. Jiems apskrudus sumeskite raugintus kopūstus.

Lengvai apkepus supilkite skystį, kuriame mirko grybai, liekite pusę stiklinės vandens, įmeskite laurų lapų. Kopūstus troškinkite apie 40 min. Kai jie suminkštės, gardinkite maltais pipirais, čiobreliais, cukrumi ir druka.

Kepimo formoje ištieskite iškočiotą sluoksniuotą tešlą, subadykite šakute ir suverskite troškinį. Ant viršaus skersai ir išilgai dėliokite tešlos juosteles. Jas aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite kmynais. Pyragą kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie pusvalandį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668