Rauginti kopūstai su spanguolėmis ir moliūgais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rauginti kopūstai su spanguolėmis ir moliūgais


INGREDIENTAI:

1 kg pjaustytų baltagūžių kopūstų,
150 g tarkuotų morkų,
150 g smulkintų moliūgų,
sauja spanguolių,
500 ml vandens,
3 šaukštai druskos.


GAMINIMAS:

Kopūstus, morkas ir moliūgus sudėkite į indą, suberkite druską, spanguoles ir išmaišykite. Kopūstų maigyti, kad išsiskirtų sulčių, nereikia. Į kopūstus galima įdėti šermukšnių, tik nedaug, antraip jie gali suteikti kartumo. Jeigu dėsite obuolių, pjaustykite juos skiltelėmis, o jas dar padalykite pusiau.

Sudėkite kopūstus į indą, kuriame raugsite (tiks stiklinis arba medinis, arba keramikinis indas), užpilkite vandeniu, uždenkite plokščiu daiktu ir ant jo uždėkite svarmenį. Indo pakraščiuose turi atsirasti skysčio. Kopūstus palikite pastovėti 4-5 dienas. Kiekvieną dieną reikėtų kopūstus atidengti ir subadyti pagaliuku iki pat indo dugno.

Į paruoštus ir nuspaustus kopūstus įdėkite pjaustytų svogūnų ir pagardinkite saulėgrąžų aliejumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668