Moliūgų, mėsos ir bulvių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moliūgų, mėsos ir bulvių apkepas


INGREDIENTAI:

0.7 kg mėsos,
1 kg bulvių,
1 kg moliūgų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
kitų prieskonių,
saulėgrąžų aliejaus,
majonezo,
sviesto.


GAMINIMAS:

Daržoves nuplaukite ir nuvalykite. Bulves ir mėsą supjaustykite kubeliais. Moliūgus supjaustykite šiek tiek stambiau negu kitus ingredientus, bet taip pat kubeliais. Viską atskirai pakepkite su saulėgrąžų aliejumi ant didelės ugnies, kol susiformuos plona plutelė.

Tada viską sumaišykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kitais prieskoniais, aptepkite majonezu ir sudėkite į sviestu išteptą kepimo indą. Indą uždenkite ir pašaukite į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite apie valandą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668