Trinta obuolių ir burokėlių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta obuolių ir burokėlių sriuba


INGREDIENTAI:

Šaukštas alyvuogių aliejaus,
3 skiltelės česnakų,
svogūnas,
salieras,
morka,
800 g burokėlių,
2 obuoliai,
6 stiklinės sultinio,
2 šaukštai grietinės,
50 g brinzos,
sauja krapų.


GAMINIMAS:

Puode ant mažos ugnies įkaitinkite aliejų. Suberkite smulkiai supjaustytus česnakus, svogūnus, salierus, morkas. Kepkite 15 minučių, vis pamaišydami, kol daržovės suminkštės. Po to sudėkite kubeliais supjaustytus žalius burokėlius, nuluptus ir supjaustytus obuolius. Pakepkite dar 5 minutes.

Supilkite sultinį, pagardinkite druska ir pipirais. Užvirkite, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir virkite 45-60 minučių, kol išvirs burokėliai. Tuomet elektriniu trintuvu sutrinkite sriubą ir patiekite su grietine, krapais, ant viršaus patrupinę brinzos ir ruginės duonos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668