Kopūstų kepsneliai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų kepsneliai su grybais


INGREDIENTAI:

Kopūstas,
svogūnas,
0.5 kg grybų,
2 šaukštai miltų,
2 kiaušiniai,
šaukštas saulėgrąžų,
šaukštas sezamų sėklų,
5 šaukštai aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Apvirkite kopūstą ir atskirkite lapus. Svogūną ir grybus susmulkinkite ir pakepinkite su aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais. Kopūstlapius apibarstykite pakepintomis saulėgrąžomis ir sezamų sėklomis, ant jų dėkite grybų ir suformuokite balandėlius.

Kepsnelius apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušinių plakinyje ir kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant mažos ugnies 7 minutes. Tinka su karštomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668