Burokėlių ir grybų užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių ir grybų užkandėlė


INGREDIENTAI:

400 g baravykų (tinka ir kiti grybai),
3 burokėliai,
svogūnas,
3 šaukštai aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Virtus burokėlius supjaustykite griežinėliais. Žalius grybus ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite su aliejumi. Pagardinkite druska. Burokėlius sluoksniuokite su grybais: dėkite sluoksnį burokėlių, ant jų-grybų, vėl-sluoksnį burokėlių ir t.t.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668