Grybų užtepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų užtepėlė


INGREDIENTAI:

1 l virtų grybų,
2-3 virtos bulvės,
2-3 virtos morkos,
3 svogūnai,
2 šaukštai aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Grybus ir du svogūnus sumalkite mėsmale, pasūdykite, smulkiai sutarkuokite morkas, bulves ir sumaišykite su grybais ir svogūnais.

Likusį svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite su aliejumi ir užpilkite ant paruoštos grybų masės. Pagardinkite pipirais ir išmaišykite. Užtepėlę tepkite ant juodos ar baltos duonos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668