Ryškiaspalvės vaisių salotos receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryškiaspalvės vaisių salotos


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

100 g konservuotų ananasų,
150 g arbūzo,
2 kiviai,
2 bananai,
80 g žaliųjų besėklių vynuogių,
obuolys.

Padažui:
30 ml medaus,
30 g kukurūzų miltų,
60 ml apelsinų sulčių,
15 ml žaliosios citrinos sulčių.

GAMINIMAS:

Ananasus palikite nusivarvėti, tuomet supjaustykite gabalėliais. Iš arbūzo išimkite sėklas ir susmulkinkite. Kivius ir bananus nulupkite, supjaustykite griežinėliais.

Vynuoges, obuolį perpjaukite pusiau, iš pastarojo išimkite sėklalizdžius ir susmulkinkite. Visus vaisius sumaišykite. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite. Salotas patiekite apšlakščius gautu padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668