360 g sausainių,
130 g 82 proc. riebumo sviesto,
400 g karamelizuoto sutirštinto pieno,
1/2 šaukštelio vaniliu arba romo ekstrakto,
100 g lazdynų riešutų,
100 g migdolų,
50 g graikinių riešutų.
GAMINIMAS:
Sausainius sulaužykite vidutinio dydžio gabalėliais. Sutirštintą pieną ir sviestą per naktį palaikykite kambario temperatūroje. Kitą dieną elektriniu plaktuvu abu produktus išplakite iki vientisos masės.
Įmaišykite vanilių ekstraktą. Tada suberkite truputį pasmulkintus riešutus ir sausainius. Gerai išmaišykite. Pasirinktą formą išklokite maistine plėvele ir sukrėskite į ją paruoštą masę. Paviršių išlyginkite ir paspauskite. Uždenkite maistine plėvele ir 12 val. laikykite šaldytuve.