3 baklažanai,
3 aguročiai,
6 grybai,
2 saldžiosios paprikos,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
3 šaukštai citrinų sulčių,
šaukštas pjaustytų šviežių bazilikų,
2 česnakų skiltelės,
druskos,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Baklažanus ir aguročius supjaustykite griežinėliais, baklažanus pasūdykite ir palaikykite 15 min., tada nuplaukite ir nusausinkite. Paprikas išvalykite ir stambiai supjaustykite, nupjaukite grybų kotus. Sumaišykite aliejų, citrinų sultis, bazilikus ir smulkintus česnakus.
Grybus ir daržoves užpilkite šiuo mišiniu ir palaikykite šaldytuve 1 val. Kepkite daržoves ir grybus ant įkaitusių grotelių po 2 min. iš visų pusių. Prieš patiekdami pabarstykite smulkintais žalumynais. Galima patiekti su kečupu ar čatniu.